Rreth Nesh

KENI PARE NDONJEHERE NJE VEND SI KY?

Keshtu mund te pyesim kedo qe nuk ka qene ende tek AgriTourism Huqi, ne kete parajse te vogel, ku nuk mungon asgje per tu ndier i lumtur prane natyres.

Jemi ne Rade, nje prej fshatrave te zones rurale qe te shoqeron per tek Kepi Rodonit. Sapo merr kthesen ne Maminasi drejt Gjirit te Lalzit, rruga vazhdon pak km dhe ne te djathte per rreth 800 m do te gjendeni te AgroTurizem Huqi. Nje vend i bukur ku do te gjeni gjithcka: perime, fruta, por mbi te gjitha ambjent clodhes, i cili do te kenaqe pa mase te gjitha shqisat tuaja, sidomos ate te shijimit.