FERMA & LIQENI

Ne pronen e kompleksit agroturistik gjendet edhe nje liqen/rezervuar. Aktuaslisht ne kompleks ky liqen shfrytezohet ne aspektin sportiv per peshkim dhe per lundrim. (Per te dyja proceset, edhe per peshkimin, edhe per lundrimin, kompania disponon dhe ve ne dispozicion te klienteve dhe vizitoreve te kompleksit te gjitha pajisjet e nevojshme per ushtrimin e sportit te peshkimit apo per lundrim me varka ne liqen, qofte varka me pedale, qofte varka me bateri).

1- Peshkim sportive.
Pergjate bregut te liqenit jane ngritur rreth 50 poste peshkimi, ku te apasionuarit pas ketij sporti relaksohen e provojne fatin e tyre ne kete linje. Peshkimi eshte fri, (pa pagese) dhe, peshqit e zene me peshe mbi 1 kg, mund edhe te merren.

2- Vozitje (lundrim)me varka.
Te apasionuarit pas ujit, kane mundesi qe te shfrytezojne varkat e dizinjuara per lundrim ne liqene, kundrejt nje tarife fikse, ne raport me kohen e perdorimit te tyre.